Det är alldeles grönt och fint ute. Allt...

2010-05-31 @ 22:19:05

Det är alldeles grönt och fint ute. Allt har slagit ut! Körsbärsblommorna utanför huset har fallit av..och istället frodas grönskan med sin prakt. Bären ska växa och mogna tills de är sprickfärdiga och saftiga..åh vad jag längtar dit..

Idag har vi haft en bra dag! Bortsett frå...

2010-05-31 @ 21:05:31

Idag har vi haft en bra dag! Bortsett från skadan jag fick på min arm då jag besökte Swedbank dock.. Men annars känns det som även barnen har tindrat denna dag! De små sover lugnt och de stora kvittrar som fåglar i skogen. Kan det vara solen som orsakar denna harmoni...!?

Har precis lämnat banken..där jag avslut...

2010-05-31 @ 13:35:30

Har precis lämnat banken..där jag avslutade mitt ena konto. Blev glatt överraskad av den goda service jag helt plötsligt fick! Nu blev jag en smula gladare och obehaget jag kände innan bankärendet är borta. Mina miniänglar sover i bilen o jag själv sitter längst bak och njuter av ACn. Det är sommar!

Vi ska få nya grannar. Dock trodde jag at...

2010-05-31 @ 12:47:52

Vi ska få nya grannar. Dock trodde jag att de avflyttande grannarna bodde våningen över oss..men de bor högst upp. Spelar ju ingen roll egentligen..bara de nya grannarna är bra människor. De borde ju komma imorgon efter kl tolv.. Spännande!

Skadad på Swedbank. Just den banken är j...

2010-05-31 @ 11:42:00

Skadad på Swedbank. Just den banken är jag så otroligt trött på! De bygger om där inne..och mitt i gången har någon placerat vass plåt. Såklart så rev jag upp handleden och fick en lång reva i mina byxor. Tänk om ett barn skadas!? Påpekade det för personalen som naturligtvis nonchalerade det! Varenda gång jag varit där så har de bemött mig illa.. De behöver en charmkurs tror jag!

Bloglovin

2010-05-30 @ 14:43:06
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1659482/den-tindrande-mamman?claim=xdbp26xrcfj">Följ min blogg med bloglovin</a>

I'm So Excited -Eller inte!

2010-05-20 @ 08:56:25
Upphetsad kan jag nog inte kalla det för..snarare fly förbannad!

Det är ingen enkel sak att ha ett ex! Speciellt inte när exet inte har kommit över en efter 10 år! Jag blir liksom illa till mods av att veta att någon är lite som besatt av mig. Jag klarar inte av att en annan människa har behov av mig, och vill ha mer av mig..när jag själv inte är intresserad. Det blir för mycket liksom!!
För att skydda mig själv, så drar jag mig undan. helst av allt så vill jag berätta för personen det berör att jag mår illa av dennes närgågna betende..men jag gör det inte. Istället undviker jag!

Mitt ex då..ja, vad kan man säga om honom!? Kanske räcker om jag berättar vad han sagt till mig många gånger?! "Min nya är inte alls lika bra som du, hon är i närheten, men ingen kan slå det vi två hade. Du var min första och största kärlek!"
Jag vill bara spy!! Jag vill inte ha honom, och har inte velat det på minst 10 år..fast det är väl snarare 12 år sen jag blev äcklad av honom!
Minns den där gången då han försökte kyssa mig..och jag fick sån fruktansvärd panik, och insåg att vi två aldrig mer får mötas på egen hand..för vem vet vad en sån typ kan hitta på!?

Det mitt ex nu har gjort, är att sprida ut en massa osanningar om mig..till MINA barndomskamrater. Jag får höra av dem, att jag har gjort både det ena och det andra..och värst är det väl att det han säger att jag har gjort, är exakt det han själv gjort under alla åren.
Till exempel kan vi ta min alkoholkonsumtion. Den är obefintlig! Jo, jag tog en cider i månadskiftet juni/juli..men eftersom jag skulle hem till barnen efter några timmar, så drack jag inget mer. Det är snart ett år sen den cidern slank ner. Oj, glömde nästan middagen jag åt ute i maj..alltså ett år sen nu. Då drack jag ju faktiskt öl till maten! Ja jag är nästan alkolist!!! Dessa mängder och så ofta som jag får i mig alkohol..det är ju fruktansvärt!
Eller så är det inte det! Värre är det nog med exet som söp dagligen, till och med då barnen var hemma, så söp han till den grad att han stupade. Jag upptäckte det av en slump då jag plingade på hos honom och skulle lämna en skolväska som ett av barnen glömt hos mig. Han satt då på en stol..aspackad! Så full att han ramlade av stolen och låg och krälade där på golvet. Kan ju lova att jag tog med mig barnen därifrån på en gång! Uppsökte samtalsterapi för exet så att han skulle förstå hur illa ställt det var med honom.. men som med alla som har ett missbruk, så har de ju inga problem!
När barnen allt oftare ringde mig och berättade att de inte fått mat osv, för att han var full..så var jag tvungen att göra något! Åter igen samtal, och olika kontakter med AA mfl. Tyvärr så fortsatte han dricka..och barnen har fått tagit mycket "stryk" pga detta.

Klart att exet inte berättar såna här saker, utan vänder på det så att jag ska framstå i dålig dager. Men det finns både register hos soc där han är med i pga alkoholen och barnens minnen som påminner om hans sätt att leva!

Jag förstår barnen att de inte vill vara hos honom när han super som han gör. Jag hade också valt bort det! När alkoholen kommer in, så går vettet ut. Han har sagt så otroligt korkade saker på fyllan..som att hans ena barn inte är hans..när det barnet hört på..och detta har resulterat i att det barnet inte vill vara med honom. Exet anser då att det är jag som påverkat barnet att hålla sig undan.. Kanske har jag det också..iom att jag inte accepterar att man super varje dag och speciellt inte i närheten av barn! Men jag har aldrig sagt till barnet att denne ska strunta i fadern, utan jag har uppmuntrat till umgänge istället.., men barnet vägrar..eftersom fadern då sagt att barnet inte är hans barn. Ja ni hör ju..hur illa som helst är detta!

Jag vill inte ha med exet att göra! Jag vill inte ha med hans släkt att göra heller! Hans släkt har valt ett av barnen att bry sig om.., men det andra barnet är inte välkommet hos dem. Antagligen för att fadern inte vill det..
Det barnet som är välkommet till dem, är kluvet! Hos mig får barnet veta att det är bra att denne har kontakt med släkten.., men av släkten får denne höra att jag är dum i huvudet och att jag inte vill att barnet ska träffa dem. (det är nog därför jag uppmuntrar till resor som jag dessutom betalar för, och varannanvecka-boende).

Detta inlägg blev inte så tindrande.., men skönt att få spy ur sig sånt man inte får prata om. För inte ska man väl avslöja såna här saker!? Nää..utsätt barnet för obehag..bara man räddar sitt eget skinn! *ironi*