Sitta i förhör ang mord..

2010-06-27 @ 09:37:29
Vissa saker sänker en mer än andra. När jag igår kväll fick samtalet från polisen, så kände jag att jag föll.. Inte för att jag skulle ha något med mordet att göra, utan tvärtom(!) så var det så skrämmande hur jag kunde hamna i denna situation.

Klart jag hjälper till, om jag kan bidra med något..men när man inte vet vad som orsakat mordet (det spekuleras i allt från närstående, hedersrelaterat, zigenare, skulder till en okänd gärningsman). Jag känner inte familjen, vet inte vilka de är. Men ändå så får jag veta saker..som polisen vill veta.

Var vaken till kl 2 inatt. Polisbilarna åkte fram och tillbaka här ute..de var ute på spaning. Jag låste dörren noga. Kände mig olustig..och rädd faktiskt.

Idag ska jag ta med mig näst yngsta barnet och åka til len sjö och bada. Vi har 27 grader i skuggan. Skingra tankatna lite..

Det var en hel vecka sen jag hade igång t...

2010-06-22 @ 22:42:01

Det var en hel vecka sen jag hade igång tvättmaskinen. Jag som tvättar varje dag annars, har nu låtit bli detta göromål i en hel vecka! Ni kan ju tänka er hur tvättkorgarna ser ut..och för att inte tala om golven, de ser ut som en lägerplats för uteliggare! På tal om uteliggare..vi började prata om dem vid middagsbordet. Känner att jag är glad över att det är varmt ute nu..för då behöver de inte frysa...... Man ska va glad att man har tak över huvudet! Man ska vara tacksam över att man kan få ett mål mat som mättar..för det är inte alla som får. Alla har inte möjligheten att få rena kläder..de har inte råd m tvättmaskin..eller ens tvättmedel. Imorgon ska jag köpa tvättmedel..och det är en lyx att kunna tvätta inser jag..precis som att äta sig mätt..och sova i en säng i sitt eget boende!

Hela min kropp värker, jag är trött, hu...

2010-06-12 @ 20:33:43

Hela min kropp värker, jag är trött, huvudet gör ont..halsen svider och mina luftrör samlar på slem. Kortfattat, jag börjar bli sjuk! Känns verkligen inte kul. Jag som sett fram emot en tillställning idag, då jag skulle klätt upp mig, sminkat mig, fixat håret osv. Fast största anledningen till att vi inte åkte var ju för lilla trean är sjuk..men idag blev jag med hängig..så jag är ändå tacksam över att vi stannade hemma! Gubben fick dåligt samvete..för att vi inte kunde åka..alltså dåligt samvete för släktingar som blev ledsna. Men är man sjuk så är man! Lilla bebisen är på väg att somna här brdvid mig. även den hon verkar vara i olag tyvärr. Jäkla baciller!

Man försöker le med ögonen..men det är...

2010-06-10 @ 20:16:48

Man försöker le med ögonen..men det är nog mest munnen som gör ett leende som mest liknar en grimars. Fast folk verkar gå på det o jag gör en suck av lättnad. Det snurrar mycket i mammans huvud just nu. Har några veckor på mig att få ordning på allt. Det som känns just nu, kanske inte alls känns i juli. Men på något vis tror jag ändå att det får bli så som jag tänker nu. Det finns flera saker som gör att jag tänker så här..och som gör att jag tror det blir bäst så..

Love Stockholm låter så gay i mina öron...

2010-06-04 @ 21:17:43

Love Stockholm låter så gay i mina öron..att jag från början tog för givet att Pride skulle ha enormt stort pådrag just i år, och därför gick ut med LOVE2010..men så visade det sig att allt bara handlade om en prinsessas bröllop! Ett bröllop påkostat och betalas av svenska folket. Hade jag varit prinsessan så hade jag skämts att låta andra betala..andra som själva inte har råd att gifta sig.. ärligt talat, så tycker inte jag att kungahuset behövs längre!

Denna toning borde få mig att glänsa igen!...

2010-06-03 @ 22:58:22

20100603262 (MMS)

Denna toning borde få mig att glänsa igen! Man ser ju på bilden hur fräsch och pigg man blir efteråt. Helt klart värt det! Det är en speciell olja i den som ska göra underverk tydligen. Coolt! På tal om olja..bvc tanten sa att jag ska smörja in bebisens huvud med olivolja. Det ska tydligen göra underverk där också..mot skorven alltså. Vill inte ha en olivoljeluktande bebis så jag köper nog det där medlet på apoteket istället.

SMS-inlägg

2010-06-02 @ 13:23:34

20100602257 (MMS)

Jag tycker verkligen om att bo i en stor s...

2010-06-01 @ 20:03:39

Jag tycker verkligen om att bo i en stor stad. Anonymiteten känns underbart..och även om folk skulle veta vem man är, så struntar de i vad jag gjort eller inte gjort. De sköter sitt och jag sköter mitt. önskar att detta även kunde vara något som skedde på landsbygden..men tyvärr så lever stad och landet i två skillda dimensioner.. Lider med dem som fått känna på trångsyntheten, och gläds med dem som fått känna på öppenheten..

Då var det dags att skutta iväg och få ...

2010-06-01 @ 09:34:49

Då var det dags att skutta iväg och få lite goda råd så man orkar glänsa o tindra igen. Blir dock alltid så låst när tidspressen finns. Sitter hellre och pratar i lugn och ro.. Men man kan sällan få som man vill! Man får nöja sig med det lilla..